Ads Top

Виступають цілі міста, змусити підкоритися неможливо: РФ повстає проти Путіна



У Росії спостерігається поступове зростання протестних настроїв в суспільстві і вже цілі міста виходять на вулиці зі своїми вимогами.

Про це розповів російський історик і опозиціонер Андрій Зубов, передает technosotnya.com ссылаясь на politeka.net

“Не знаю, уві що це виллється, у масові заворушення або уві щось інше. Але проривів усе більше і більше: це і події в Кемерові, на які відгукнулися по всій країні, і сміттєві бунти, з якими взагалі нічого не можна зробити, тому що неможливо швидко сміттєві заводи побудувати, гроші давно розкрадено. А люди не хочуть жити на звалищах. І що проти них робити?! Виступають цілі міста. І змусити людей підкорятися і мовчки нюхати сморід немає можливості”, – говорить Зубов.

Історик нагадує про мітинг в Волоколамську, на який вийшло все місто, а тепер схожі акції проходять у всьому Підмосков’ї і деяких регіонах Московської області.



“Отож все це триває і буде посилюватися. Я впевнений, що молодь дуже негативно відреагує на відключення Telegram і взагалі на вторгнення ФСБ в мережу. Telegram має 16 млн користувачів в Росії, і більшість з них, звичайно, після цього стануть опозиційними режиму”, – констатує він.

В даному контексті Зубов також наводить у приклад протести в Вірменії, де головними дійовими особами є студенти.

“І очолює протести Нікол Пашинян, людина, схожа на Навального – теж людина з народу, активний, чесний, популярний, не єреванець, а з провінції, з Іджевана… Я думаю, що людям дуже набрид цей кримінальний режим Сержа Саргсяна. Завжди можуть придушити, звичайно. Подивимося, як воно буде. Але поки невдоволення дуже велике. Це політичне дійство проти узурпації влади. По суті кажучи, Серж Саргсян точно копіює Путіна, щоб стати довічним диктатором. І вірменське суспільство розуміє, що зараз такий момент, що або так, або ні. Що потрібно сказати “ні”, інакше буде запізно”, – говорить Зубов.



Нагадаємо, у столиці Вірменії Єревані тривають акції протесту проти прем’єр-міністра країни Сержа Саргсяна.

Сьогодні, 22 квітня, поліція зупинила ходу опозиції в єреванському районі Еребуні. Кілька правоохоронців вивели лідера опозиціонерів Ніколу Пашиняна з натовпу. силовики застосували спецзасоби, світлошумові гранати і димові шашки.

Підписуйтесь на наш Телеграм-Канал!

Поліція стягнула до місця розгону значні сили — приблизно 100 осіб. За словами очевидців, силовики не застосовували сльозогінний газ. З лав демонстрантів у бік поліцейських полетіли пляшки з водою і гучномовець.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.