Ads Top

Операція 'Анаконда' стисла РФ ще сильніше – це десятий санкційний пакет



Як інформує replyua.net, політичний оглядач Олег Пономар вказав на черговий удар, якого завдав Вашингтон по Російській Федерації, - відповідний допис він розмістив на персональній сторінці в соціальній мережі.

Так, Пономар переконує, що «Анаконда» почала стискати Кремль ще сильніше. Але у цьому випадку росіяни знову самі спровокували обмежувальні заходи. Блогер нагадує, що відтепер візи на в’їзд до США видаватимуться виключно в Москві (раніше видавались ще в Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та Владивостоці). Пономар називає це рішення Вашингтону надзвичайно сильним ходом – його можна порівняти з десятим пакетом санкцій! Для пересічного росіянина доступ до Сполучених Штатів – для навчання, лікування, туризму тощо - закритий практично наглухо.

Але це лише півбіди: тепер до США не потрапить і російський істеблішмент. Всі ці чиновники, олігархи, політики, журналісти-пропагандисти, артисти-пропагандисти та інші представники «руського миру» вкупі з своїми нащадками і предками, дружинами, коханками будуть штурмувати Посольство США, чекати по півроку, плакати, каятись, гризти і топити одне одного. І це лише підготовка до першого лютого, коли з'явиться перший звіт про друзів Путіна. Чекаємо з нетерпінням, - наголошує Пономар.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.