Ads Top

Дитина застрягла у зливі басейну: хлопчика знайшли після 9 хвилин під водою (відео)



Понад дев'ять хвилин провів під водою 12-річний американець, який застряг ногою в зливному отворі басейну в Південній Кароліні, повідомляє kr24.com.ua посилаючись на dailymail.

Камера спостереження зафіксувала жахливий інцидент, який лише дивом не призвів до загибелі дитини.

Сама надзвичайна подія сталася ще 19 березня в Норт-Міртл-Біч, проте запис було оприлюднено правоохоронцями тільки на цьому тижні. Того вечора двоє приятелів, разом з батьками відпочивали в готелі Avista Resort, підкорювали "річковий" атракціон, однак неспішне плавання на надувних колах їм швидко набридло, і хлопчики вирушили на дослідження системи зливу води. Один з них примудрився витягнути пластикову решітку, що захищав 15-сантиметрову трубу, а другий потрапив у неї ногою, та так, що застряг і не зміг вибратися самостійно. Жахливість ситуації полягала в тому, що дихати він не міг, оскільки над ним було близько півметра води.

На його щастя один з туристів вмів робити дихання рот в рот і серцево-легеневу реанімацію - саме завдяки йому юний дослідник вижив, провівши під водою 9 хвилин і 18 секунд.

Подписывайтесь на наш Телеграм-Канал!

Після надання першої допомоги хлопчика доставили в госпіталь, де він, судячи з непрямих даних, знаходиться до цього дня. Поліцейські і представники готелю відмовилися говорити про його стан, пославшись на прохання батьків не розголошувати інформацію.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.