Ads Top

Рішення Кремля заморозити конфлікт на Донбасі було помилкою – Волкер



Під час інтерв'ю журналістам авторитетного британського видання The Financial Times спецпредставник США по Україні Курт Волкер заявив, що рішення офіційної Москви «заморозити» військовий конфлікт на Донбасі і постійно жити під впливом санкцій є абсолютно неправильним. Про це інформує replyua.net з посиланням на DW. «Я не вважаю, що це може чимось добрим закінчитися. Ситуація, коли Росія заморожує свої дипломатичні та економічні відносини - точно не те, чого вона може хотіти », - зазначив він.

За словами Волкера, у даний час спостерігається лише загострення військового конфлікту на Донбасі, і «до тих пір, поки з цим щось не зробити, ситуація буде лише погіршуватися».

Спецпредставник зазначив, що на даний момент конфлікт в Україні тільки загострюється, і «поки ми що-небудь не зробимо, все буде ставати тільки гірше». Більше того, високопосадовець зауважив, що сподівання Москви на те, що за часів президентства Дональда Трампа можна сподіватися на зближення з Вашингтоном, не мають під собою жодних підстав. «Відносини Росії та США відіграють важливу роль, проте вони будуть ненадійними до того часу, поки не вирішиться конфлікт в Україні», - сказав Волкер.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.