Ads Top

З ними всі воюють: за що сусіди ненавиділи Ноздровську, нові деталі драми



Донька вбитої Ірини Ноздровської – Анастасія розповіла нові подробиці моторошної сімейної драми

Так, за словами Насті, серед всіх тих, хто погрожував її родині, найбільше це робив сусід – Ігор Онищенко, чоловік живе в будинку навпроти, інформує technosotnya.com ссылаясь на politeka.net

Анастасія розповідає, що Онищенко сидів у в’язниці, часто випиває. «Він більше всіх нас погрожував, особливо останні два тижні … Нещодавно говорив, що він запре наш будинок, підпалить і ми всі згоримо», – каже Настя.

Сам Онищенко не посоромився вийти до журналістів і поспілкуватися. Будучи «напідпитку», він з посмішкою заявив, що Ірину вбили, бо не туди засунула ніс: “Хто її міг вбити? Я не знаю. Вона, видно, носа свого совала, куда не треба, от і всунула”.

При цьому він не став заперечувати, що конфліктує з цією сім’єю, але стверджує, що це робить все село: “З ними всі воюють, все село воює, бо вони всіх кусають! Тупо реально всіх кусають і клянуть!”.

Більш того, Онищенко каже, що підтримує Россошанського “на зло” сусідам. А що стосується загибелі під колесами автомобіля Россошанського сестри Ірини Ноздровської – Світлани, відрізає: «А ви впевнені, що збив, а не вона сама стрибнула під машину?».



Журналісти, які побували в селі загиблої Ірини, підтверджують, що цю сім’ю дійсно недолюблюють багато хто. Наприклад, сусідки, які на відміну від Онищенка, були в тверезому стані, також впевнені, що Світлана сама кинулася під машину, мовляв, не витримала життя в “такій сім’ї”.

Крім того, жінки з насмішкою реагували на трагедію сусідів, назвавши приїзд телекамер “зйомкою концерту”, а родичів Ірини “клоунами”.

Нагадаємо, адвокат вбитої Ірини Ноздровської Віталій Мацелюх ініціював з колегами власне розслідування за участю приватних детективів.

1 комментарий:

  1. Там все соседи - сплошная пьянь, дно, поэтому "грамотных" и ненавидели. Чисто по-нашенски.

    ОтветитьУдалить

Технологии Blogger.