Ads Top

П’ять куль, але він посміхається: одеський коп дивом вижив у бійні з сеператистом



Вчора, 24 січня, лікарі витягли з тіла капітана поліції Дмитра Литвинюка, який постраждав в результаті стрілянини в центрі Одеси, останню кулю.

Про це повідомив радник глави ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк, інформує technosotnya.com посилаючись на politeka.net

За його словами, сьогоднішня планова операція пройшла успішно. Потерпілий коп у свідомості, вже спілкується і йде на поправку. “Уже навіть трохи посміхався, незважаючи на страшну болі, що пронизують все тіло”, – зазначив Форостяк.

“Друзі це чудо, п’ять страшних вогнепальних поранень, дістали людини практично з того світу, спасибі медикам ГКБ 1, більш відомої як Єврейська лікарня, спасибі сотням небайдужим”, – додав радник глави поліції.

Як раніше повідомляв заступник головного лікаря з хірургічної допомоги міської клінічної лікарні Одеси №1 Максим Голубочек, поранений в перестрілці знаходився в критичному стані – він отримав численні поранення грудної клітини та живота. Він також додавав, що життям ще двох постраждалих – правоохоронця і випадкового перехожого нічого не загрожує.

Нагадаємо, медики шпиталю ім. Мечникова продовжують боротися за життя і здоров’я поліцейських, які постраждали від вибуху гранати, кинутої злочинцем в Бердянську.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.