Ads Top

Головне за день: скандальний закон про газові лічильники і трагедія у Тихому океані



Скандальний закон про газові лічильники прийнято: як зміниться життя

Газорозподільні компанії зможуть встановлювати загальнобудинкові лічильники природного газу тільки за згодою співвласників багатоквартирного будинку. Відповідні поправки до закону «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» про порядок встановлення лічильників споживачам природного газу внесла Верховна Рада. За правки проголосували 325 народних депутатів, інформує technosotnya.com посичаючись на politeka.net

В Євросоюзі продовжили санкції проти РФ: всі подробиці

Рада Європи прийняла офіційне рішення про продовження до 31 липня 2018 секторальних економічних санкцій щодо Російської Федерації. Відповідне рішення про продовження санкцій Ради ЄС повинні ще опублікувати в «Офіційному віснику» після чого воно набуде чинності, хоча рішення продовжити санкції узгодили ще 14 грудня на саміті ЄС в Брюсселі.

Лондон заморозив активи Григоришина: про які компанії йдеться

Високий суд Англії та Уельсу заморозив активи групи «Енергетичний стандарт» скандального україно-російського бізнесмена Костянтина Григоришина. Рішення винесли як забезпечувальний захід в рамках арбітражного розгляду з Вадимом Новинським і Володимиром Лук’яненко-молодшим. У справі фігурують понад 300 мільйонів доларів крупного машинобудівного підприємства ПАТ «Сумське НВО».

У Тихому океані розігралася смертельна трагедія

Біля узбережжя Філіппін перекинувся пором, на борту якого був 251 пасажир. Судно вийшло з порту Реал в бік Тихого океану. За офіційною версією, пором перекинувся через шторм – перевантажений він не був. Офіційно підтвердили загибель 4 осіб, тіла загиблих пасажирів вже дістали з води.

Не тільки у Гройсмана: спіймано ще одного шпигуна

Крім чиновника секретаріату Кабміну Станілава Єжова в Україні спіймали ще одного шпигуна – викрили його в рядах Служби безпеки. Підполковник, старший консультант-експерт одного з центральних підрозділів Служби передавав службову інформацію представникам країни-агресора.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.