Ads Top

Істинна причина, чому 'Трамп таки забив на ху*ла'



Можете діда скубти за такі слова, але є в мене думка: той факт, що Трампарамп зрештою таки забив на ху*ла свого великого Пенса, зовсім не є наслідком якоїсь вірної поведінки дона Педро і навіть не дурноверхої навали настамнєтського м'яса на Авдіївку.

"Нізвєдєніє та курощаніє" ху*ла продовжиться тому, що довбані в бешку роїські вояки та пихаті роїські дипломати примудрилися останнім часом вщент побити горщики з Ізраїлем.

Ізраїльські військові мало не звар'ювали від люті, ще тоді, коли настамнєти почали використовувати ізраїльські ж безпілотники, надані раїсянам, для шпигунського спостереження північних кордонів Ізраїлю – і передавати дані напряму Хізбаллі та Асаду.

Потім – двічі їх попереджували, аби не передавали Хізбаллі зброю – а ті наплювали та й передають, попри те, що їх вже двічі за це забомбили на півкорпусу в землю.

Ну, й хвалькувата заява минулого місяці про те, що, мовляв, "будь-які літаки, які стануть діяти проти сирійських урядових військ, будуть збиті російськими ППО" – а досі ці "будь-які" були саме ізраїльськими та американськими – теж вочевидь не пройшла повз трампові вуха.

Та ще й оті дурнуваті "Іскандери", яких намагалися розташувати просто біля ізраїльських кордонів, теж своє нагигикали...

Загалом, зараз у Ізраїля з ху*лом відносини – десь на такому ж рівні, як у Рікі-Тікі-Таві з Нагайною. І навряд чи вони повернуться до дружнього рівня – ізраїльтяни напрочуд чутливо реагують на тих, хто намагається розташувати ракети поблизу їх кордонів.

А Трамп – що б хто не говорив, а стовідсотково проізраїльський і його найближче оточення – теж, в цьому у нього з власною партією – повний консенсус.

Україні з того – неабияка вигода, і добре, що наші "тихі дипломати" встигли так-сяк полагодити відносини, попсовані отим голосуванням в Радбезі. Гройсман таки поїде до Єрусалиму і, дасть Бог, про все домовиться. Але слід усвідомлювати, що ми – все ж таки не першочерговий пріорітет трампової політики, информує 24tv.ua.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.