Ads Top

Не варто довіряти жителям окупованих Криму і Донбасу – Портников



У своїй статті для «Крим.Реалії» журналіст Віталій Портников повідомляє, що про те, що стало справжньою причиною окупації Криму і Донбасу, можна буде дізнатися лише після того, як ці території повністю звільняться від російських військ, інформує replyua.net.

Разом з цим, на думку експерта, покладатися на відверті заяви маріонеток Кремля зовсім не варто до тих пір, доки біля їх висків знаходиться пістолет російського президента Путіна.

На переконання Портникова, не зважаючи на існуючі розповіді, на території як анексованого Криму, так і на Донбасі, будь-якого підпілля не було, хоча постійно свою справу робили агенти спецслужб Росії.

«Підпілля» ніякого не існувало, оскільки у ньому не відчував потреби окупант. Після того, коли Путін прийняв рішення про захоплення Севастополя та Криму, цю територію вже окупували таємні найманці та військовослужбовці. А коли вирішили захопити Донбас, туди відправили представників угрупування Стрєлкова та так званих «добровольців», а не підпільників. І коли хтось повторює розповіді колабораціоністів, таким чином ми, свідомо чи ні, вдаємося до повторення пустих розмов російських пропагандистів про те, що в Україні «громадянська» війна», - наголосив Портников.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.