Ads Top

Поліція розганяє блокаду ЛДНР (ВІДЕО)




При спробі затримати автобус з тітушками, які рухались у супроводі поліції в сторону редуту на Бахмуті, сталось побиття Ветенанів Війни за Незалежність спецназом Донецької поліції під особистим командуванням начальника поліції Донецької області Аброськіним. Спецназ використовує гумові дубини і сльогінний газ, зброя знята із запобіжників.

При цьому всьому автобус з тітушками не був перевірений поліцією, натомість, поліціянти вивезли його і тітушок у невідомому напрямку.

Наразі викликані машини швидкої допомоги. Ветерани тримають оборону прямо на трассі.

Отримано повідомлення, що така ж группа тітушок виїхала у напрямку редуту Богдана у селище Золоте Луганської області.

Я був там в день перекриття руху залзничних ешелонів між українським Бахмутом і окупованою Горлівкою, і можу засвідчити - люди В'ячеслава Аброськіна з перших годин почали провокувати конфлікт. Машини зі спальниками та піддонами для облаштування наметів, просто з волонтерами доводилося відбивати і проводити крізь кордони "нових беркутівців" наче на Майдані.

Тепер як на Майдані люди в масках та шоломах з ентузіазмом лупасять людей. І яких людей! Які захистили цю державу, коли міліція Донеччини масово розбігалася чи переходила на бік окупантів.



Але найкращим захистом буде, якщо до ветеранів, що об'єдналися у Штаб блокади торгівлі з окупантами, приєднаєтеся Ви.
Джерело: Єгор Соболєв

Комментариев нет:

Технологии Blogger.