Ads Top

Білоруські журналісти 'нарили' цікавий компромат на Захарченка (Документ)



У мережу потрапило фото медичної довідки про психічні розлади та інвалідність на ім’я Олександра Захарченка з рекомендаціями про примусову диспансеризацію, пише Depo.Донбас.

У довідці, виданій Харківським обласним центром медично-соціальної експертизи від квітня 2011 року повідомляється, що Олександр Захарченко 1976 року народження з 2010 року є «інвалідом ІІ групи від загального захворювання внаслідок стійких незворотних розладів психіки та ЦНС безтерміново».

Також у довідці зазначається, що дії хворого Захарченка «несуть загрозу оточуючим» і за вимогою прокуратури призначається примусова диспансеризація хворого у Харківській обласній кліничній психлікарні №3.



Повідомляється, що наразі не вдалося знайти офіційного підтвердження достовірності цього документа. Однак з біографії Захарченка відомо, що він в зазначений період перебував у Харкові. «З біографії самого Захарченко відомо, що він, будучи уродженцем Донецької області України, в зазначений період знаходився якраз в Харкові.

При цьому кілька років немов «вирізані» з біографії, зате в 2013 році, як раз після проблем з психіатрами, Захарченко знову засвітився в ЗМІ — вже як активіст харківської проросійської організації «Оплот». Незабаром Олександра Захарченко відправили з Харкова до Донецька — очолювати місцеву філію», — нагадує видання.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.