Ads Top

Увага! Топ-5 сепаратистів, які можуть 'пролізти' до влади після виборів


Цьогорічне "меню" кандидатів на місцевих виборах рясніє новими партіями й обличчями. Як йдеться у сюжеті "Грошей", це - регіонали та сепаратисти, які успішно вливаються в "життя по-новому". 330 "служак" Януковича рветься до місцевих та обласних рад, не враховуючи "Опозиційного блоку". У це важко повірити, але найбільше "перевертнів" у лавах "БПП" - 120. У "Нашого краю" - 102. За ними - "Відродження" - 57.

"Деякі політичні проекти, такі як партія "Наш край", вони в принципі створені для прихистку колишніх регіоналів", - каже народний депутат України Андрій Левус. Один із лідерів "Нашого краю" - одесит Антон Кіссе. Цю людину неодноразово звинувачували в сепаратизмі й у спробі створити Бессарабську народну республіку. Подейкують, Кіссе вкупі з Вілкулом та іншими регіоналами благословили на вибори просто в Адміністрації президента. "Це виключно прагматичний розрахунок. Ці люди, які достатньо ефективно служили Януковичу, а до цього Кучмі та й багатьом іншим нашим правителям, вони так само можуть послугувати і нинішній владі", - каже політолог. Найстрашніше, що до місцевих та обласних рад допускають відвертих сепаратистів, які гостинно зустрічали "русскую весну" під прапорами терористів. "Гроші" представляють топ-5 сепаратистів, які привели війну, а тепер хочуть князювати в мирній Україні.

"Це виключно прагматичний розрахунок. Ці люди, які достатньо ефективно служили Януковичу, а до цього Кучмі та й багатьом іншим нашим правителям, вони так само можуть послугувати і нинішній владі", - каже політолог. Найстрашніше, що до місцевих та обласних рад допускають відвертих сепаратистів, які гостинно зустрічали "русскую весну" під прапорами терористів. "Гроші" представляють топ-5 сепаратистів, які привели війну, а тепер хочуть князювати в мирній Україні.

Номер перший - Андрій Аксьонов. Під час "Русской весны" він керував містом Новодонецьк, а тепер лізе в мери Добропілля. Місцеві автомайданівці називають Аксьонова організатором "референдуму" в "ДНР". Він цього не заперечує. Наступний "фарбований лис" - Валерій Гнатенко. Він кандидат у мери Дружківки. Хоча минулої весни він виступав під прапорами терористів. Номер 3 – ймовірний поплічник "ДНР" Олександр Єрмольченко. Подейкують, у загоні терориста Стрєлкова він блокував українську армію. До речі, кандидат у мери Краматорська - зірка російських телеканалів.

Поплічниця Єрмольченка - "опозиціонерка" Ніна Соболєва. Судячи з її сторінки в "Однокласниках", вона прихильниця проросійських груп. А коли у Краматорськ прийшла "русская весна", вона хизувалася фотографіями з небезпечною зброєю. Завершує сепаратистський рейтинг Вадим Лях - кандидат у мери Слов'янська від "Опозиційного блоку". Він обіцяє любити місто, як Неля Штепа, що сидить зараз у СІЗО за тероризм. Вадима Ляха також затримували за любов до "ДНР". Однак його відпустили під заставу. За попереднім підрахунком голосів, він лідер виборчих перегонів.

Судячи з перших результатів виборів, "фарбовані лиси" впевнено проникають у місцеві й обласні ради. Нагадаємо, що ЦВК оприлюднила перші результати місцевих виборів.

Источник: ТСН

Технологии Blogger.