Ads Top

В російському дитячому ТРЦ нова пожежа: є загиблі (ВІДЕО)



З палаючого торгового центру "Персей для дітей" в Москві евакуйовані 115 чоловік. На сході Москви горить торговий центр «Персей для дітей».

Про це повідомляє російський портал «Лента.ру» з посиланням на повідомлення з екстрених служб. Загорівся склад з іграшками на четвертому поверсі. Частина відвідувачів, відрізаних димом, евакуювали по рятувальним сходам з перехідної галереї, що з'єднує ТЦ з іншою будівлею, інформує technosotnya.com посилаючись на kr24.com.ua

Як повідомляє НТВ, торговий центр «Персей для дітей» біля метро «Семенівське» був відкритий в 2009 році. У ньому розташовані магазини з дитячим одягом і взуттям, колясками, автокрісла, дитячими меблями і ліжечками, дитячим харчуванням, книгами, іграшками.

На верхньому поверсі знаходиться дитячий клуб «Афіна». Співрозмовник агентства РІА Новини сказав: «Пожежі присвоєно 2-й (підвищений) ранг складності, є постраждалі, відвідувачів евакуювали по рятувальним сходам».

Підписуйтесь на наш Телеграм-Канал!

Відомо, що одна людина загинулаа, ще троє пожежників постраждали при гасінні загоряння. Загиблий, як повідомили, переплутав напрямки при евакуації. Користувачі Мережі почали підозрювати у навмисному підпалі будівель та теракти. Люди не вірять у випадковість, проте не виключають тотальної безвідповіальності у зведенні будівель без дотримання належних протипожежних норм.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.