Ads Top

Смерть Путіна зарита в Криму: РФ готова віддати 400 км кордону заради найдорожчого



У президента РФ Володимира Путіна зовсім різні плани щодо окупованих територій Донбасу і анексованого Криму.

Російський незалежний журналіст, член Конгресу російської інтелігенції Валерій Отставних, інформує technosotnya.com посилаючись на politeka.net

«Путіну точно не потрібні ці “ДНР” і “ЛНР”. Думаю, він буде торгуватися за зняття санкцій – він буде виторговувати їх на Крим. Заштовхнути їх як ракову пухлину в тіло України, як говорив Піонтковський, було б чудово. Думаю, Путін може піти на те, що віддасть 400 кілометрів кордону. Але Крим для нього – це святе. Крим він не віддасть, поки живий. Поразка в Криму для нього буде рівносильно політичної поразки. Як кажуть, в Криму Кащеєва смерть Путіна», – заявив він.

На думку журналіста, ніякого військового шляхи вирішення проблеми, повернення цих територій до складу України зараз немає.

«Для Путіна це буде програш. У нього може бути тільки один програш – зовнішня воєнна поразка, причому, нищівна і кровна. Після якого скажуть: “Цар-то голий”. Зовнішня воєнна поразка, як у війні Сталіна з Гітлером, і так далі, як у випадку з Каддафі і з іншими тиранами – це смерть для будь-якого диктатора. Все інше народ стерпить», – вважає він.

Нагадаємо, раніше російський журналіст Федір Клименко, який останнім часом живе в Україні, заявив, що президент Росії Володимир Путін може повторити долю Йосипа Сталіна. “Путін буде лежати обіс*аний в калюжі сечі на килимі, а його поплічники будуть стояти поруч і ділити спадщину. І напевно не всі вийдуть живими з цього паювання. Власне, як це було після смерті Сталіна”, – заявив Клименко.

Також він торкнувся теми спадкоємців Путіна.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.