Ads Top

ФБР оприлюднило причину смерті “батька російської пропаганди”



ФБР оприлюднило частину інформації з розслідування загибелі екс-міністра друку Росії Михайла Лесина – “батька російської пропаганди”.

Зокрема, ці дані свідчать про смерть ненасильницького характеру, інформує technosotnya.com посилаючись на politeka.net

ФБР в даних, що складаються з 56-ти сторінок, розкрило медичний і токсикологічний аналіз тіла Лесина, а також матеріали судмедекспертизи записів з камер спостереження готелю, де він жив останні дні.

Розслідування ФБР встановило, що не існує будь яких доказів вбивства.

За висновками прокуратури і поліції Вашингтона від 2016 року, смерть Лесина була викликана травмами шиї, тулуба та нижніх кінцівок. Тоді це було названо нещасним випадком в умовах інтоксикації етанолом (сильного сп’яніння).

Саме цей висновок викликав недовіру у частини американської та російської преси, враховуючи особистість Лесина, а також його близькість до Кремля і контакти з американською стороною.

Михайло Лесин був однією з впливових медіа-фігур в Росії, займаючи після кар’єри в медіа пост спочатку міністра друку, а потім і радника президента Росії. У жовтні 2013 року його очолив медіа-холдинг “Газпром-медіа”, який об’єднує ряд російських телевізійних компаній і видань.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.