Ads Top

Блогер: не дивно, що в РФ приховали цей інцидент, адже він яскраво показує рівень обороноздатності Кремля



Військовий оглядач Олександр Коваленко розповідає, що у російській армії традиційно приховують інформацію про різноманітні нещасні випадки та надзвичайні події. Про одну з таких стало відомо нещодавно, - про це повідомляє особистий блог експерта на ресурсі «Южный курьер».

Так, блогер нагадує, що якісь висновки про масштаб надзвичайних ситуацій чи нещасних випадків, які стаються на території РФ, можна зробити лише згодом, колись якась фото чи відеоінформація просочиться в мережу. Наприклад, тільки днями стало відомо про інцидент, який стався у червні цього року на Великому десантному кораблі Тихоокеанського флоту РФ «Ослябя». Як виявилось, там вибухнула 57-міліметрова артилерійська установка АК-725. Звісно, у ЗМІ про це не було і слова, хоча цю подію пересічною не назвеш.

Ніхто не надав ніякої інформації ні про потерпілих, ні про причини того, що сталось. Одна з найбільш поширених версій пояснює інцидент вибухом боєкомплекту. Немає нічого дивного в тому, що у російській армії цю подію замовчали, адже погрожувати гнилому НАТО ядерним попелом не надто з руки, якщо у самого снаряди вибухають при стрільбі, - зауважує блогер.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.