Ads Top

Бутусов: бойовики обкрадають своїв загиблих товаришів



Відомий журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook написав чому бойовики часто применшують свої втрати на полях боїв. Журналіст розповів, що таким чином командування незаконних збройних формувань має змогу отримувати зарплату за своїх загиблих товаришів.

Вся справа в тому, що убитий російський найманець автоматично виключається із списків особового складу і, разом з цим, не має права отримувати заробітну плату, информує "zrada.today".

Бутусов стверджує, що один із російських найманців, Андрій Морозов, котрий раніше воював на Донбасі, а тепер займається збором допомоги так званій «Новоросії» завжди об’єктивно розповідав про реальні втрати, які несуть бойовики на полях боїв. Морозов писав, що убитих найманців часто навіть не забирають з поля бою, а якщо і забирають, то ховають невідомо де.

Журналіст добавив, що присутність російських військ на Донбасі строго засекречена, як і засекречена інформація про втрати. Російські командири, що координують дії бойовиків це прекрасно розуміють, тому і скривають інформацію про втрати, щоб мати змогу отримати більше грошей від Москви, а на місці вже самі вирішують кому платити, а кому ні.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.