Ads Top

УКРАЇНСЬКІ РОЗВІДНИКИ ПОМІТИЛИ ПРИБУТТЯ ЕШЕЛОНУ ІЗ ВІЙСЬКОВОЮ ТЕХНІКОЮ ДО АНТРАЦИТУ



Бойовики посилюють свої підрозділи.

 Бойовики на Донбасі зосередили танки, артилерію та "Гради", а до Антрациту прибув ешелон з військовою технікою. 

Про це повідомили у службі зв'язків з громадськістю ГУ розвідки Міноборони України. 

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм РСЗВ "Град" у районах Петрівське, Карло-Марксове, Єнакієве, Бугаївка, Ганівка, Харцизьк та Комсомольське", - йдеться у повідомленні. 

До того ж розвідники розповіли, що бойовики продовжують посилювати боєздатність з'єднань та частин 1 і 2 армійських корпусів на окупованих територіях Донбасу. 

"18-19 лютого спостерігалось переміщення озброєння та бойової техніки, особового складу і боєприпасів до населених пунктів: Антрацит, Ровеньки та Донецьк", - наголошується у повідомленні. 

За даними розвідки, до Антрацита прибув ешелон із військовою технікою, зокрема, гармати та вантажні автомобілі, до Ровеньків – 15 одиниць бронетехніки, а до Донецька - два автомобілі з боєприпасами до АГС та стрілецькою зброєю. 

Нагадаємо, раніше розвідка повідомила про таємне відправлення бойовиками з-під Мар'їнки до Росії "вантажу-200". Терористи вивезли тіла щонайменше дев'яти російських військових. 

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових.

Источник: TSN

Комментариев нет:

Технологии Blogger.