Ads Top

Обама: Путін 'поставив не на того коня'



Президент США Барак Обама, коментуючи у вівторок, 16 лютого, ситуацію в Сирії заявив, що між ним і Володимиром Путіним "немає змагання".

"При цьому Барак Обама розцінив участь у бойових діях в Сирії як демонстрацію слабкості уряду в Дамаску. На думку американського лідера, Володимир Путін "поставив не на того коня", - наголошується в повідомленні.

Що отримає Росія, поцікавився американський лідер, якщо отримає в якості союзника абсолютно зруйновану країну? Куди більш розумним рішенням для Володимира Путіна, за словами Барака Обами, було б сприяти політичному переходу влади в Сирії.

На думку американського президента, Росія може загрузнути в Сирії. «Путін може думати, що він готовий вкладати в постійну окупацію Сирії, але це буде дуже дорого. Якщо подивитися на стан російської економіки, це, очевидно, не найкраща ідея для Росії», — заявив Обама.

Президент США впевнений, що російська стратегія не сприяє припиненню громадянської війни. "Чи може хто-небудь повірити, що бої припиняться тільки тому, що Росія і урядові війська досягли певних початкових успіхів, в той час як три чверті території країни знаходяться під контролем людей, які не підкоряються Асаду", - задався питанням Барак Обама.

Источник: Укринформ

Комментариев нет:

Технологии Blogger.