Ads Top

Добкіна закликали скласти мандат через дивну поведінку у Раді (ВІДЕО)



Цього тижня у Верховній Раді спалахнув скандал через неадекватну поведінку народного депутата Дмитра Добкіна. Представники ЗМІ зафільмували, що під час засідання він замовив собі відпочинок за 135 тисяч євро, а потім сховався за колону, запив щось водою і повернувся в крісло вже із несамовитим виразом на обличчі.

Про це йдеться у сюжеті інформаційно-аналітичної програми «Перші про головне. Деталі»(щосуботи о 21:00) на телеканалі ZIK.

Журналісти виклали відео із дивною поведінкою Дмитра Добкіна у мережу Інтернет, яке одразу ж підхопили інші народні депутати. Зокрема, Семен Семенченко з трибуни закликав нардепа скласти мандат, а Володимир Парасюк назвав Добкіна «наркоманом».

У минулому головний борець із наркотиками, а нині – радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа стверджує, що причина такої поведінки нардепа у сесійній залі є очевидною.

«Цей народний депутат перебував у стані наркотичного сп’яніння від синтетичних психотропних речовин», - певен Ківа.
Радник міністра пояснює, що ця речовина відома як екстезі – потужна та найбільш поширена у світі сполука, що викликає ейфорію.

Однак, чи справді нардеп Добкін перебував «під кайфом» - з’ясувати важко, каже нарколог Владислав Сова. Навіть неадекватна поведінка – не є підтвердженням вживання сильнодіючих речовин.

«Можна упевнено стверджувати, коли є діагноз. Але щоб його поставити, треба провести обстеження», ­- наголошує лікар.

Сам народний депутат вживання наркотичних речовин у сесійній залі заперечив, натомість пояснив свою поведінку тим, що має «певні неврологічні проблеми». Однак й від публічної наркологічної експертизи Дмитро Добкін відмовився.


Комментариев нет:

Технологии Blogger.