Ads Top

Ветеран АТО, який відмовився потиснути руку президентові, пояснив свій вчинок



Поранений у зоні АТО український воїн Олег Толмачов публічно відмовився потиснути руку президентові України Петру Порошенку під час нагородження призерів спортивних змагань «Ігри нескорених», які проходили 13 травня у Києві, інформує technosotnya.com ссылаясь на kr24.com.ua



У змаганнях брали участь поранені учасники бойових дій з різних куточків країни. За їхніми результатами формувалась збірна команда України.




Після змагань Порошенко виступив із промовою, а також взяв участь у нагородженні. Толмачов, який є двічі бронзовим призером у веслуванні на ергометрі на дистанціях 1 і 4 хвилини, демонстративно пройшов повз президента. Порошенко двічі безрезультатно намагався потиснути руку спортсмену, однак Толмачов його ігнорував.

У коментарі кореспонденту інтернет-видання UA1 Толмачов пояснив, чому так вчинив:

«Обурив нудний виступ Порошенка, під час якого він вихвалявся тим, що ініціює створення окремого міністерства допомоги ветеранам і учасникам бойових дій. Хоча вже 4 роки триває війна і він мав зайнятися цим бозна-коли. Ще зовсім недоречно розповідав про свій візит до Німеччини і ще якісь недодосягнення».



Тоді як, зауважив Толмачов, якби Порошенко не затягнув війну, кількість поранених бійців могла бути значно меншою:

«Ну і ще: це начебто і добре, що цьогоріч в іграх взяли участь більше поранених бійців, ніж минулого року, і що ці ігри проводяться, і що поранені з різним ступенем фізичних обмежень цікавляться спортом і мають можливість потрапити до збірної України. Але ж, якби Порошенко не затягнув війну на 4 роки, їх би могло взагалі не бути. Так що вважаю, що його ганебна присутність на церемонії нагородження після завершення Національних ігор лише образила честь поранених військових, яких могло бути значно менше».



Загалом же він додав, що задоволений змаганнями, де зустрів багато побратимів.

Підписуйтесь на наш Телеграм-Канал! 

Нагадаємо, раніше у мережі з’явилося відео з Толмачовим та Порошенком, на якому чітко видно, як ветеран АТО двічі проігнорував президента.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.