Ads Top

Із машиною кума Путіна в Києві стався скандал (ФОТО)



Машину Віктора Медведчука, який є кумом президента Росії, сьогодні в Києві вкрали з автомийки і відразу ж вона стала учасницею масової ДТП.

Про викрадення автомобіля Медведчука вранці повідомив на своїй сторінці у Фейсбук нардеп Ігор Мосійчук, зазначивши, що помити джип на мийку пригнала дружина Медведчука — телеведуча Оксана Марченко, — а нетверезий працівник мийки сів за кермо і поїхав, інформує technosotnya.com посилаючись на 7days-ua.com

Чи впіймали п’яного викрадача престижного авто і чи повернули машину господарю, Мосійчук не написав. Із подробиць, Мосійчук вказав лише, що стався інцидент сьогодні вранці на автомийці на вулиці вулиці Мостицькій в Києві.

ЗРАНКУ В КИЄВІ ВКРАЛИ АВТО КУМА ПУТІНА Ранок виявився дійсно добрим. І на Медведчука буває проруха... Сьогодні зранку в...
Posted by Ігор Мосійчук on Monday, April 16, 2018

Натомість видання «Еспресо» повідомило, що викрадач на дорогому автомобілі відразу ж потрапив в аварію, розбивши машину Медведчука та ще два авто: викрадач врізався в шеренгу машин, що стояли на світлофорі, чекаючи на зелений сигнал.

Невдаха-автомийник намагався тікати, після того, як розбив машиною кума Путіна ще два авто, та його впіймали. За даними видання, драгер поліції показав в крові викрадача 2 проміле алкоголю. Він затриманий.

З місця події опубліковані фото. Як видно на знімках, машини постраждали від ефекту «доміно», У «Мерседеса» Медведчука розбитий весь перед.

Підписуйтесь на наш Телеграм-Канал!

Сумнівів у тому, що розбитий чорнийМерседес належить саме Віктору Медведчуку, нема.
«Mercedes-Benz G 55 AMG 2010 року випуску з держномером АА1450МХ зареєстрований на громадянина Медведчука Віктора Володимировича 07.08.1954 р. н., зареєстрованого в Києві за адресою вул. Вишгородська, 152″, — пише видання.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.