Ads Top

Блогер: розрекламовані навчання «Захід-2017» почались з авіакатастрофи



За словами блогера Олександра Коваленка, старт російсько-білоруських військових навчань «Захід - 2017» ознаменувався авіакатастрофою, - про це replyua.net стало відомо з допису, який оглядач розмістив у соціальній мережі.

Так, блогер нагадує, що практично цілий рік росіяни намагались налякати всіх навколо своїми військовими навчаннями в Білорусі.

Але варто було навчанням стартувати, як стався такий інцидент, який змусив задуматись: можливо, у даному випадку диму більше, ніж вогню? Наприклад, сьогодні, чотирнадцятого вересня 2017 року, на аеродромі Шайковка (Калужська область) сталась безпрецедентна авіакатастрофа. Невдале «приземлення» здійснив надзвуковий бомбардувальник з крилом змінної стріловидності Ту-22М3 RF-94233 / 20 «RED».

Звісно, цю подію російські ЗМІ замовчували по максимуму, і лише наприкінці дня в інформаційний простір почали просочуватись перші несміливі відлуння цього інциденту – ймовірно, ніхто не хоче затьмарити радість від такого грандіозного заходу як «Захід-2017». Якось незручно вийшло – тільки зібрались лякати НАТО, як заїхали носом в землю.

Це наштовхує на думку – може, краще без навчань. А то НАТО і так давно все знає, навіщо ж домашню скотину лякати, - іронізує блогер.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.