Ads Top

Російські консули просять політичного притулку в американців



Скандальна історія з російським генеральним консульством в Сан-Франциско, здається, лише набирає обертів. Так, сьогодні стало відомо про небажання низки дипломатичних представників повертатись до Росії.

Про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на «Ruposters».

Так, російськомовний блогер, який мешкає в Каліфорнії, Ігор Поночевний взяв інтерв’ю в представника адвокатської фірми American Corporate Services Григорія Фінкельсона. В ході розмови адвокат розповів, що кілька співробітників російського Генерального консульства в Сан-Франциско не мають бажання повертатись на територію Російської Федерації.

Щоб не робити цього, вони планують звернутись до США з проханням про надання політичного притулку. Для того, щоб належно оформити всі документи, вони найняли співробітників фірми.

За словами Фінкельсона, можливість залишитись у Сполучених Штатах відкрита не для всіх – потрібно мати відповідну кваліфікацію. Кожен випадок потребує ретельного аналізу. З тими, хто звернувся до адвокатів, вони вже почали роботу.

Цю інформацію підтвердив і інший російський блогер – Іван Філіппов. Нагадаємо, Вашингтон заборонив функціонування консульства в Сан-Франциско кілька днів тому. Напередодні будівля консульства привернула увагу через густий чорний дим, який виходив з будівлі, проте російські дипломати не пропустили пожежників всередину.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.