Ads Top

Не на Донбасі, так в Сирії: втрати російських військових ростуть – блогер



За словами блогера Олександра Коваленка, у російських військових небагато альтернатив: смерть їх знайде або на Донбасі, або в Сирії, - про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на допис оглядача в соціальній мережі.

Так, блогер зауважує, що сирійські новини свідчать: у цій країні пресинг російського контингенту зростає з кожним днем. Відповідно, так само в геометричній прогресії зростають і втрати росіян. У Москві не встигли провести заходи жалоби за генерал-лейтенантом Валерієм Асаповим, як стало відомо, що там же загинули мешканець Ярославля Юрій Хабаров та послідовник Рамзана Кадирова Магомед Тербулатов. До слова, останній був співробітником воєнної поліції, а ми пам’ятаємо, що нещодавно його колеги потрапили в оточення – та так, що їх визволяти відправили ССО.

Офіційна версія свідчить, що російським військам вдалось організувати успішний прорив – мовляв, тільки двох було поранено. У той же час бойовики буцімто втратили 850 осіб. Звісно, ці цифри дуже малоймовірні, більше того – інформація про Тербулатова повністю розвінчує заяви про буцімто відсутність жертв. Противники росіян наголошують, що останні втратили десятьох бійців. Як завжди, правда буде десь посередині. Але навіть такі поверхові розрахунки показують: що ближче російські війська наближаються до Євфрату, бо більший ризик втрат і оточення, - наголошує блогер.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.