Ads Top

Пономар: фантастичні підсумки візиту Волкера та Меттіса до України



Політичний аналітик Олег Пономар у своєму особистому блозі в соціальній мережі підбив підсумки візиту до нашої дердави очільника Пентагону Джеймса Меттіса та спецпредставника Держдепартаменту Курта Волкера, - про це інформує новинний портал replyua.net.

Так, Пономар нагадує, що сьогодні Курт Волкер та Джеймс Меттіс не тільки були присутні на параді, а й провели низку зустрічей з керівництвом держави. За результатами цих перемовин можна констатувати такі підсумки. По-перше, Україна є стратегічним військовим союзником США поза НАТО, і співпраця тільки поглиблюватиметься. По-друге, нам допоможуть перевести нашу армію на стандарти Альянсу вже до 2020 року. Вашингтон не визнає анексії Криму та окупації частини Донбасу і буде тиснути на Кремль поки він не забереться звідти. Меттіс не вважає надання летальної зброї Україні провокацією Росії і наполегливо радитиме Трампу видати її ЗСУ.

У свою чергу, Волкер виконує свою роботу щодо примушення Москви до миру. Власне, Вашингтону подобається ідея введення миротворців на територію Донбасу. Натомість українська сторона підтримала ініціативи Вашингтону щодо Афганістану і готова взяти участь в їх практичній реалізації, - зауважує Пономар.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.