Ads Top

Українські воїни прогнали путінських найманців з панівних висот



93-тя бригада готувала цю складну операцію кілька місяців поспіль: залучала розвідку, вивчала місцевість та поведінку ворога, маршрути диверсійних груп терористів.



Українським військовим вдалося взяти під контроль значну частину території на луганському напрямку – вони просунулися приблизно на 1,5 кілометри ближче до Бахмутської траси.

Про це йдеться на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади у Facebook, інформує znaj.ua.

Бійці вже облаштували кілька опорних пунктів та точок спостереження. Після того, як вони зайняли панівні висоти, автоматично отримали більш вигідні умови не тільки для оборони, а й для повного контролю над противником.



"Лінію фронту вдалося трохи вирівняти", - радіють військові.

93-тя бригада готувала цю складну операцію кілька місяців поспіль: залучала розвідку, вивчала місцевість та поведінку ворога, маршрути диверсійних груп терористів. Неодноразово доводилося розміновувати територію на шляху до нових позицій.

Згодом вони скоротили відстань до бази противника на 200 метрів і закріпилися на панівній висоті.



Бійці нагадали, що згідно мінських угод, ця частина сірої зони повинна була давно бути підконтрольної Україні. Без жодних втрат особового складу, незважаючи на постійні провокації та обстріли з боку ворогу, українські захисники все-таки блискавично провели заплановану операцію.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.