Ads Top

Просто біль: рупора Кремля спіймали на брехнях про Україну



Володимир Познер взяв участь у дебатах BBC в Лондоні.
Скандального російського журналіста Володимира Познера спіймали на черговій брехні про Україну, інформує "znaj.ua".

Про це на сторінці у Facebook написала українська юристка Леся Василенко.

"Стільки брехні відвертої давно не чула. Здивована, що на дебатах BBC в Лондоні довелось пережити відчуття літа 2014 року", - зазначила активістка.

За словами Василенко, Познер розпинався про те, як в Україні, на відміну від Росії, немає свободи слова, а спікер Верховної Ради представляє партію фашистів, яка навіть має фашистську емблему.

До цього російський журналіст додав, що Росія за власним бажанням розвалила Радянський Союз, завдяки зусиллям президента СРСР Михайла Горбачова та першого президента РФ Бориса Єльцина.

А ще Познер виставив Росію бідолашною жертвою, яка боїться нападу із Заходу і зі страху захоплює українські території.

За словами журналіста, якщо лишень знімуть санкції й проведуть референдум у Криму та на Донбасі, РФ одразу подобрішає і стане порядним партнером.

Хоч би там як, а Познеру не дуже вдалося переконати аудиторію в невинності Кремля. За результатами голосування, 47% глядачів висловилися за те, що Росію треба ізолювати.

Проте 48% глядачів підтримали ідею будувати діалог з Москвою, ще 5% лишилися нейтральними.

Стільки брехні відвертої давно не чула. Здивована, що на дебатах BBC в Лондоні довелось пережити відчуття літа 2014 року...
Posted by Lessia Vassylenko on Thursday, June 8, 2017


Нагадаємо, раніше Познер заявив, що блогер-пропагандист Анатолій Шарій є справжнім журналістом і розповідає правду про Україну.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.