Ads Top

Путін знищив Крим за три роки – прихильник 'кримнаша'



У власному дописі для «Ехо Москви» блогер з анексованого Криму Олександр Горний, котрий підтримує окупацію півострова Кремлем, зазначив, що протягом останніх трьох років Крим фактично знищили, про що інформує replyua.net. За словами Горного, мешканці півострова живуть насправді під мирним небом, проте за останній час усі надії на краще життя змінилися великим розчаруванням. Також блогер підкреслив, що у Росії абсолютно байдуже ставлення як до Криму, так і до усього, що там відбувається. Горний зауважив, що його, так само, як і решту кримчан, просто віддали на розтерзання місцевій самопроголошеній владі, яка у потрібний для неї момент стала на бік Кремля.

Приводячи приклад своїх слів, Горний згадав про розташований у Ялті зоопарк «Казка» та парк левів під назвою «Тайган». Свого часу ці два заклади було прийнято вважати візитною карткою півострова. Однак, політика нинішнього високопоставленого керівництва Криму призвела до того, що зоопарк і парк опинилися на межі закриття.

«Ми маємо справу зі справжньою катастрофою, і провина у тому, що так трапилося, лежить повністю на керівництву Криму та безпосередньо на Володимирові Путіну, який це допустив через свою бездіяльність та через відсутність покарання для своїх представників», - наголосив блогер. 

Комментариев нет:

Технологии Blogger.