Ads Top

Відео-звернення бійців ЗСУ, ДУК, Нацгвардії до Президента України



Пане Президенте!

Я, Регеша Володимир, з позивним Санта.

А це мої побратими із ЗСУ, Національної Гвардії, ССО, УДА, ДУК, інших добровольчих підрозділів. Ми з друзями багато років опікуємося інтернатами для дітей та молоді інвалідів, серед яких є Ладижинський інтернат 3-4 профілю в Вінницькій області.

Це хворі діти з найважчими діагнозами: ДЦП, синдром Дауна, глибока розумова відсталість, враження внутрішніх органів та інші.

Серед 140 вихованців понад 90 відсотків сироти. Від них відмовилися батьки і відвертається держава.

Кожен день їхнього життя, від народження і до смерті- це теж війна. З білл'ю, несправедливістю.

Щоденний бій за життя.

На сьогоднішній день ми знаємо, що по відношенню до наших друзяк з Ладижинського інтернату чиниться велика несправедливість. Чиновники різних рангів, навіть не вникаючи в особливі потреби дітей, приймають рішення про їх долі. Розселення дітей по іншим закладам через перепрофілювання інтернату приведе до страшних наслідків для здоров'я та психо-емоційного стану вихованців. Ми впевнені, що певна кількість дітей просто не переживе подібного розселення.

Це все, крім того, що забарвлено якимись корупційним та політичними фарбами.

Ми не пишемо до поважних іноземних організацій, які дійсно захищають права дитини, тому що соромно показувати справжнє дикунство та варварство чинуш в країні, новітня історія якої почалася з Євромайдану.

Ми звертаємося до наших можновладців, а у відповідь отримуємо відписки, пусті обіцянки, відверту брехню.

Сьогодні ми звертаємося до Вас.

Пане Президенте, зверніть увагу на те, що зараз відбувається в Ладижинському інтернаті для дітей-інвалідів. Створіть профільну комісію, в склад якої ввійшли б керівники подібних успішних закладів, реабілітологи, психологи, лікарі, волонтерські організації, що багато років живуть проблемами цих дітей.

А ще краще: поїхали туди разом. Ви побачите, як там живуть вихованці, скільки в них справжній почуттів, дружби, відвертості, прагнення до життя.

Впевнений, що разом ми зможемо прийняти вірне рішення, яке буде в першу чергу враховувати інтереси дітей.

Слава Україні!

Героям Слава!

Комментариев нет:

Технологии Blogger.