Ads Top

Під Єнакієвим загинула донецька дружина двоєженця 'Мотороли', - ЗМІ



22 лютого поблизу окупованого бойовиками "ДНР" Єнакієвого загинула дружина Арсенія Павлова, відомого під позивним "Моторола". Машина дружини бойовика на повному ходу влетіла в тягач "Урал". На даний момент сепаратистські сайти не підтвердили, але і не спростували інформацію про смерть дружини одного з їхніх польових командирів.

ЗМІ повідомляють, що серйозне ДТП сталося на трасі Донецьк - Луганськ на в'їзді в Єнакієве. У момент НП Олена Павлова (Коленкіна) була за кермом машини. Авто раптово вилетіло на зустрічну смугу і на повному ходу зіткнулося з тягачем "Урал" армії "ДНР". У салоні машини знаходилися також охоронці сепаратистки. Дружина бойовика і один охоронець загинули на місці, ще один сек'юріті в тяжкому стані доставлений в реанімацію.

Варто відзначити, що Олена Павлова (Коленкіна) - незаконна дружина "Мотороли". До початку бойових дій в Донбасі у найманця вже була офіційна дружина і 5-річна дитина в республіці Комі. За останніми даними, зі своєю російською дружиною Павлов не розлучався. У липні 2014 року бойовик "одружився" з 21-річною Оленою Коленкіною, яку двома місяцями раніше врятував під час обстрілу в Слов'янську. Їхнє весілля стало першим в "ДНР".

Источник: Patrioty

Комментариев нет:

Технологии Blogger.