Ads Top

У Москві таксист розповів, за що воюють на Донбасі



Російський кореспондент Тверський Олександр розповів про відверту розмову з одним із московських таксистів про війну на сході України.

Виявилося, що московський перевізник є переселенцем з тимчасово окупованих територій Донбасу та брав участь у бойових діях проти Збройних сил України. Про це Тверський розповів у себе на Фейсбуці, інформує replyua.net.

За його словами, водій відверто заявив, що підтримує так званий «рускій мір». При цьому він сказав, що ще у школі його «дискримінували тим, що змушували вивчати українську мову». «Було навіть і таке, що коли хоча б один батько чи мати заявляли про бажання, щоб її дитину вчили українській мові, то всю школу відразу переводили на українську!», - поскаржився таксист.

В той самий час журналіст наголосив, що українська мова в Україні являється державною, і не розуміє, чому чоловік такий здивований цим процесом. «Та я навіть української не знаю! Що мені тепер робити?», - відповів водій. При цьому він зізнався, що з самого початку окупації Донбасу пішов воювати за російських найманців. «Тоді всі йшли за ідею! Ми специфічний народ, донецький! Ми живемо за поняттями. Ми йшли на війну для того, щоб піднятись, награбувати. Ви і не уявляєте, як тоді грабували», - передав розмову Тверський. Журналіст поцікавився, чого взагалі хочуть на окупованому Донбасі. «До Росії приєднуватись не хочу. Не подобаються їхні закони. Але от хочу покарати всіх, хто був на Майдані», - відповів проросійський бойовик.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.