Ads Top

Біля будинку генпрокурора Юрія Луценка протестувальники розбили намети



До села Стоянка, де живе Юрій Луценко, приїхали протестувальники з вимогою звільнити політв’язнів.

Зокрема, згадують про Северіона Донгадзе, портрет якого привезли із собою, а також нагадують про Михеіла Саакашвілі, повідомляє technosotnya.com посилаючись на 7days-ua.com

Олексій Панфілов – представник поліції Київщини повідомив про те, що акція проходить спокійно, поліція не перешкоджає людям мирно протестувати.

Правоохоронці, які спостерігають за ситуацією. Як повідомляють кореспонденти різних каналів, присутні на місці події, поліціянти перевірили всі автомобілі активістів, після чого їх пропустили на територію, де розташований будинок Луценка. Всього перевірили близько 15 авто. Під час перевірки правоохоронці шукали зброю і заборонені речовини.

Активісти поставили намет біля будинку генпрокурора, поклали перед входом голову свині, також привезли з собою дрова, щоб зігрітися. Вони заявляють, що їхня акція безстрокова. Всього протестувальників у межах 100 осіб.

Торік 9 грудня Автомайдан уже приїжджав до помешкання генпрокурора. Біля маєтка Юрія Луценка проходила акція «Ковдра для генпрокурора». Усього прибули більше 200 автомобілів.

1 комментарий:

  1. Краще б вже розбили не намети, а той будинок, та й ішли займатись чимось путнім.

    ОтветитьУдалить

Технологии Blogger.