Ads Top

За день до смерті вона написала листа, який вразив увесь світ



Часто люди не цінують життя, розчаровуються через дрібниці і думають, що попереду ще багато років на здійснення цілей і бажань. Холлі Бутчер теж розраховувала прожити довге і щасливе життя, але цього не сталося. Дівчина залишила прощальне послання всім, у кого попереду ще є час.

У 27-річної австралійки виявили саркому Юінга - спадкове захворювання, яке вражає переважно молодих людей. Злоякісна пухлина кісткового скелета, інформує technosotnya.com посилаючись на from-ua.com

"Парочка рад від Хол:

Дивно це, усвідомити і прийняти, що ти помреш, в 27 років. Ми зазвичай ігноруємо подібні факти. Дні пролітають повз, і ми впевнені, що так і буде продовжуватися. Поки не відбувається щось несподіване. Я завжди уявляла себе старою: сивий і зі зморшками. Зморшки я заробила завдяки своїм численним дітям. Я планувала побудувати своє майбутнє з любов'ю всього мого життя. Я хотіла цього так сильно, що ставало майже боляче.

Це все - життя. Воно тендітне, дорогоцінне і непередбачуване, кожен день - це подарунок, а не невід'ємне право. Зараз мені 27 років, я не хочу йти. Я люблю моє життя. Я щаслива. Завдяки моїм улюбленим. Але я більше не контролюю ситуацію.

Я почала цю передсмертну записку не зі страху смерті - мені подобається, що ми, здебільшого, не усвідомлюємо, що це неминуче. Всякий раз, коли я починаю цю тему, люди вдають, що цього ніколи не станеться ні з ким з нас - це табу, про це не говорять. Це важко. Я просто хочу, щоб люди перестали так сильно переживати через дрібниці, незначних стресів, щоб вони згадали, що у нас у всіх одна доля. Тому робіть те, що можете, і ви зумієте усвідомити цінність свого часу - ну його, все це лайно.

Я прокрутила в голові безліч думок - у мене було кілька місяців, щоб обміркувати своє життя. І звичайно, вони приходять по ночах! Кожен раз, коли ви починаєте турбуватися через дрібниці (ми часто це робимо, я помітила за кілька місяців), просто подумайте про кого-то, хто зіткнувся з справжніми труднощами. Будьте вдячні за те, що ваші проблеми - суща дрібниця, і живіть далі. Це нормально - визнавати, що щось дратує, але спробуйте не виливати свій негатив на інших людей.

Вийдіть на вулицю, вдихніть глибоко свіжий австралійський повітря, подивіться, яке небо блакитне, а дерева - зелені. Так красиво. Подумайте, які ви щасливі, що можете дихати. Може, ви потрапили в пробку сьогодні або не виспалися через те, що ваші прекрасні діти шуміли, або в салоні вам занадто коротко постригли волосся. Зламали нові накладні нігті, груди занадто маленька, на дупі целюліт, а живіт в'ялий.

Не думайте про це. Я клянусь, ви не будете згадувати про це, коли настане ваша черга. Це ТАК неважливо, коли озираєшся на все своє життя. Я дивлюся, як моє тіло тане на очах, і я нічого не можу вдіяти. А я б просто хотіла ще один день народження чи Різдво з сім'єю, або хоча б ще один день, проведений з моїм партнером або собакою. Ще день.

Я чую, як люди скаржаться на жахливу роботу або на те, як важко їм даються вправи. Будьте вдячні, що ви взагалі можете їх робити! Робота і тренування здаються такими звичайними речами ... поки ваше тіло дозволяє їх виконувати. Я намагалася вести здоровий спосіб життя - це була моя пристрасть. Цінуйте міцне здоров'я і функціональний тіло, навіть якщо воно не ідеального розміру. Доглядайте за ним і любите його за те, яке воно чудове. Рухайте їм, балуйте його свіжою їжею. Але не робіть з нього центр всесвіту.

Пам'ятайте, що у міцного здоров'я є багато аспектів, не тільки зачіпають фізичне тіло. Працюйте так, щоб знайти емоційний і духовну рівновагу і щастя. І тоді ви зрозумієте, як же неважливо створювати цей тупий ідеальний образ для соціальних мереж. Просто видаліть всі облікові записи, який змушує вас почувати себе погано. Боріться за своє щастя.

Будьте вдячні за кожен день, коли у вас нічого не болить, і навіть за ті дні, коли у вас звичайна застуда, болить спина або ви підвернув щиколотку - так, це так собі, але це не загрожує вашому житті, все пройде. Менше страждайте, люди! І більше допомагайте один одному.

Давати, давати, давати. Це правда, що ви знаходите більше, коли допомагаєте іншим людям. Я б хотіла робити це частіше. З тих пір як я захворіла, я зустріла найчудовіших і добрих людей. Я отримала безліч добрих побажань, підтримку моєї сім'ї, друзів і незнайомців. Більше, ніж я коли-небудь зможу дати. Я ніколи цього не забуду і вічно буду вдячна цим людям.

Це дивно - витрачати гроші в самому кінці ... коли ти вмираєш. В цей час не хочеться йти і купувати матеріальні речі, як я зробила б раніше. Наприклад, нове плаття. Це змушує тебе думати, як нерозумно, що ми думаємо, ніби нова одягу варто того, щоб витрачати на неї гроші. Купіть що-небудь приємне вашому другу замість іншого сукні, косметики або коштовностей. По-перше, всім начхати, якщо ви одягаєте одну і ту ж річ двічі. По-друге, це приємно. Пообідайте з друзями, приготуйте їм їжу. Поділіться з ними кави. Купіть їм рослина, зробіть масаж або подаруйте свічку - скажіть їм, що любите їх.

Цінуйте час інших людей. Не змушуйте їх чекати тільки тому, що ви не можете все зробити вчасно. Просто почніть готуватися раніше, якщо маєте справу з кимось, кого цінуєте. Нікому не хочеться сидіти і чекати. За це вас теж будуть поважати. Амінь, сестра.

У цьому році наша сім'я вирішила не дарувати подарунки, і ялинка виглядала досить сумно і порожньо. Я мало не зіпсувала Різдво! Але це було справді дуже мило - нам не довелося бігати по магазинах, замість цього ми витратили час на те, щоб написати один одному вітальні листівки. Плюс, уявіть, моїй родині довелося б дарувати мені подарунок, який, врешті-решт, залишився б з ними ... Дивно. Може, звучить наївно, але ці листівки значили для мене більше, ніж будь-яка імпульсивна покупка. Плюс їх було просто виготовити - у нас в будинку немає маленьких дітей. Як би там не було, мораль цієї історії - подарунки не потрібні, щоб Різдво знайшло значення. Рухаємося далі.

На свої гроші купуйте враження. Або хоча б не відмовляйтеся від вражень на догоду матеріального лайна. Витратьте день на похід на пляж, який ви кожен раз відкладаєте. Опустіть ступні в воду, зарийте пальцями ніг в пісок. Змочіть обличчя в солоній воді.

Злийте з природою. Постарайтеся просто насолоджуватися і бути тут і зараз, а не витріщатися в екран. Життя не повинна бути прожите через екран смартфона, не потрібно намагатися зробити ідеальний знімок ... Просто насолоджуйтеся чортовим моментом, люди! Перестаньте намагатися зловити його для когось іншого!

Риторичне питання. Ось ці кілька годин, витрачені на укладку або макіяж кожен день, - воно того варте? Ніколи не розуміла цього в жінках. Встаньте раніше і послухайте спів птахів, насолоджуйтеся чудовими квітами сходу.

Слухайте музику ... правда, слухайте. Музика - це терапія. Краще стару. Обіймайте собаку. Я буду сумувати за цим. Говоріть зі своїми друзями. Відкладіть телефон. Як у них справи? Подорожуйте, якщо хочете, а якщо ні - не потрібно. Працюйте, щоб жити, а не живіть, щоб працювати. Серйозно, робіть те, що робить вас щасливими. З'їжте торт. Ніякої провини.

Скажіть "ні" тому, чого не хочете. Перестаньте думати, що скажуть інші - ви можете побажати прожити рядове життя, і це нормально. Говоріть улюбленим, що ви любите їх, і показуйте цю любов кожен раз, коли у вас з'являється можливість.

Якщо щось змушує вас сумувати, а у вас немає сил цього змінити, торкайся це кохання чи роботи ... Просто напружтеся і змініть цього. Ви не знаєте, скільки часу у вас є, не треба витрачати це на неприємне. Я знаю, що вам весь час це повторюють, але це чиста правда!

У будь-якому випадку це просто рада юної дівчини - можете його прийняти чи ні, мені все одно!

І останнє: якщо можете, зробіть що-небудь хороше для людства (і для мене) і станьте донором крові. Ви не тільки самі відчуєте себе краще, але і бонусом врятуєте чиєсь життя. Кожне пожертвування може врятувати 3 життя! Це величезний внесок, який може внести кожна людина, і це нескладно.

Донорство крові (більше пакетів, ніж я можу порахувати) допомогло мені прожити ще один рік - рік, за який я вічно буду вдячна, тому що я провела його на Землі з моєю родиною, друзями і собакою. Самий чудовий рік в моєму житті.

До зустрічі знову!

Хол

Цілую".

Комментариев нет:

Технологии Blogger.