Ads Top

Колишній «глава ЛНР», який втік у Росію, вже арештований?



Ігор Плотницький, який в ході «перевороту» в самопроголошеній «ЛНР» у листопаді минулого року утік з Донбасу в Росію, уже під вартою стараннями ФСБ РФ. Про це пишуть сепаратистські ЗМІ.

За версією ресурсу «Росбалт«, Плотницього зі ще трьома представниками його «влади» — керівником адміністрації» Іриною Тейцман, начальником охорони Євгеном Селіверстовим і главою так званої «Державної телевізійної і радіомовної компанії ЛНР» Анастасією Шуркаєвою — 23 листопада 2017 року на кордон із РФ начебто доправили під конвоєм, де передали в руки ФСБ Росії, інформує technosotnya.com посилаючись на 7days-ua.com

«Зараз нібито всі вони утримуються під вартою на території Росії», — пише сепаратистське видання.

Окрім «спроби здачі Донбасу», Плотницькому і компанії інкримінують, пишуть сепаратисти, й інше.

«Затриманим інкримінують розтрату державних коштів, перевищення влади і посадових повноважень», — йдеться в повідомленні.

При цьому автор допису визнає, що ця його інформація не перевірена.

«Підтвердити її хоча б «напівофіційно» не вдалося (як і спростувати), але особливих підстав, щоб їй не вірити, немає», — заявляє автор.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року в мережі було опубліковано відео, на якому людина, схожа на Ігоря Плотницького, йшла аеропортом.

Потім були відомості сепаратистів, що Ігоря Плотницького бачили в Москві.

Фактично із початку грудня минулого року відомостей про нього не було ніяких — у мережі припускали, що Ігоря Плотницького могли ліквідувати, причому — ще в самопроголошеній «ЛНР».

1 комментарий:

Технологии Blogger.