Ads Top

ТЕРМІНОВО: Саакашвілі втратив найважливіше, під його будинком твориться кошмар



На вулиці Костьольній в Києві, поблизу будинку екс-голови Одеської облдержадміністрації, лідера партії “Рух нових сил” Михеїла Саакашвілі розпочались сутички між правоохоронцями та прихильниками Саакашвілі, - пише politeka.net

Очевидці повідомляють, що зіткнення почались після того, як прихильники політика спробували облаштувати барикади навпроти під’їзду будинку, в якому живе Саакашвілі.

Правоохоронці взяли у кільце активістів та відтіснили їх вниз по вулиці, тим самим не давши перекрити дорогу сміттєвими баками. В результаті штовханини силовики затримали принаймні одного активіста.

З місці події повідомляють, що з нього зняли верхній одяг та поклали на асфальт. За словами очевидців, силовики застосували при затриманні надмірну силу.

Також повідомляється, що правоохоронці дістали пістолети.

На вулиці стоїть автомобіль швидкої допомоги. Транспортний рух вулицею Костьольною перекрито.

Зазначимо, народний депутат Юрій Деревянко повідомив, що Саакашвілі затримали.

Правоохоронці у балаклавах і з нашивками “Служба безпеки України” не пропускають адвоката Міхеіла Саакашвілі Руслана Чорнолуцького до квартири його довірителя в Києві.

“От мій офіційний договір з Міхеїлом. Він підписаний 23 листопада, він діючий. Прошу пропустити мене до помешкання для правового захисту мого довірителя”, – сказав Чорнолуцький.

Дерев’янко стверджує, що правоохоронці грубо порушують закон. Зокрема жодних документів.

Саакашвілі вивели з під’їзду та запхнули до авто силовиків. При цьому вдарили головою.

Активісти намагаються блокувати авто. Поліція відтісняє активістів, застосовуючи грубу силу. Люди кидаються просто під машину.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.