Ads Top

Сутичка і дата суду: як пройшла ніч після затримання Саакашвілі



Сьогодні вночі, 9 грудня, біля ізолятора СБУ в Аскольдовому провулку Києва, де знаходиться лідер “Руху нових сил” Михеіл Саакашвілі, сталася сутичка.

Зокрема, одну з бочок з вугіллям, яку підпалили активісти, щоб грітися, перекинули. Люди вирішили, що це провокатор, тому його швидко затримали і відвели від бочок, інфорує Politeka

Однак, потім з’ясувалося, що це не провокатор. Бочку він перекинув на емоціях, тому що намагався прорватися до політика. Згодом сторони у ситуації розібралися, наразі все спокійно.

В той же час один із адвокатів Саакашвілі Павло Богомазов заявив, що суд може винести рішення щодо Саакашвілі уже в понеділок – 1 грудня.
“За попередньою інформацією, швидше за все він (Міхеіл Саакашвілі – ред.) на вихідних буде перебувати в ізоляторі тимчасового тримання. І я так думаю, що справа в Печерському суді буде розглядатись в понеділок. Це те, що мені сказав слідчий”, — сказав адвокат.

Він також наголосив, що при затриманні Саакашвілі було дуже багато порушень.

Відзначимо, лідер “Руху нових сил” вже оголосив голодування, а також закликав українців не боятися і виходити на вулиці.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.