Ads Top

Головне за ніч: американський «козир» України і новий виток в затриманні Яценюка



Американська зброя для України: Київ отримав козир у суперечці з Москвою

За інформацією журналістів зі Сполучених Штатів, рішення адміністрації президента США Дональда Трампа про затвердження ліцензії на постачання летального зброї в Україні могло бути прийнято як один з важелів тиску на Кремль в питанні введення миротворчої місії ООН на Донбас, інформує technosotnya.com посилаючись на politeka.net

Шторм-вбивця: жахлива стихія забрала життя сотень людей в райському куточку

За інформацією влади Філіппін, тропічний шторм Tembin, котрий обрушився на південь країни, затопив більшу частину регіону, а також викликав зсуви. Також чиновники уточнили, що в результаті інциденту безліч людей загинули або пропали без вісті.

Рейдерство, дружба з «Єнакіївським»: викрито головного тітушку Майдану

Активіст Роман Синіцин розповів, що відомого кримінального авторитета, кришувальника і рейдера Юрія Крисина, який під час Майдану регулярно виступав в якості «головного тітушки» і забив до смерті журналіста «Вестей» В’ячеслава Веремія, засудили на 4 роки умовно за статтею «хуліганство».

Затримання Яценюка: поліція повідомила «хороші» новини

Міжнародна організація кримінальної поліції – Інтерпол скасувала розшукової циркуляр Росії щодо лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка через нібито вчинення ним в Чечні злочини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Президент США змінив професію: Обаму помітили на новій роботі

Екс-президент США Барак Обама привітав вихованців дитячого центру організації Boys & Girls Club і подарував їм подарунки, переодягнувшись в костюм Санта-Клауса. За інформацією журналістів, після роздачі подарунків він зробив кілька знімків з вихованцями центру, а також дав їм настанови.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.