Ads Top

Експерт: На путінську Росію насувається страшна катастрофа



У своєму блозі для радіостанції «Ехо Москви» російська правозахисниця та політичний діяч Наталія Гулевська пише, що катастрофа, яка насувається на нинішню російську політичну еліту і причиною якої є персональні санкції Сполучених Штатів Америки, призведе до незворотних наслідків для кожного фігуранту у цьому списку, про що інформує replyua.net.

«Всі сподівання на російське «авось» за нинішньої ситуації можна вважати небезпечними та контрпродуктивними. У нинішніх умовах жоден фігурант, котрого додали до списку санкцій, аж ніяк не зможе врятуватися.

Лише проведення необхідного судового процесу, який чітко буде відповідати нормам міжнародного права, ще, можливо, вплине на ті чи інші американські служби щодо персонального запровадити прийняті Конгресом положень цього закону.

У протилежному випадку Російська Федерація буде повністю ізольованою та не матиме права на відновлення свого статусу в ООН та інших міжнародних організаціях. А все майно російської еліти за кордоном заарештують», - підкреслює вона.

Наталя Гулевська переконана, що для того, щоб уникнути катастрофи, Володимир Путін повинен добровільно скласти повноваження, а на посаду прем’єр-міністра призначити когось із прозахідних політиків.

1 комментарий:

Технологии Blogger.