Ads Top

Блогер: подія, яка не має аналогів – у Росії вкрали два ракетних катери



Як іронічно зауважує військовий оглядач Олександр Коваленко, у Російській Федерації часто трапляються події, які «не мають аналогів у світі».

Але цього разу, на відміну від фейкових новин російської пропаганди, подія дійсно ніде в світі не повторювалась, - інформує видання replyua.net.

Так, блогер зауважує, що тільки Росія, яку, як відомо, неможливо зрозуміти розумом, могла стати місцем для такого інциденту. Справа в тому, що там прямо з причалу вкрали два ракетних катери.

Зокрема, у місті Балтійськ Калінінградської області зникли безслідно два судна. Ці ракетні катери мали бути утилізованими на місцевому підприємстві, а тому їх пришвартували на пристані. Тим не менш, сьогодні зранку з’ясувалось, що катерів просто немає на місці.

У кого в руках опинились судна наразі невідомо. Так само невідомо коли саме це сталось. Одним словом, все покрито завісою таємниці – а між тим дві одиниці бойової техніки опинились в руках невідомих осіб. Навіть якщо врахувати, що ці судна підлягали утилізації, випадок однозначно неординарний. Власне, зараз навіть російська пропаганда може з чистою совістю повторити свою мантру про те, що інцидент «не має аналогів у світі», - зауважує блогер.

1 комментарий:

  1. да укропы успокойтесь !!! к нам эти катера в Новоазовск пригонят и будут они утилизировать упоротых оленей из укростана !

    ОтветитьУдалить

Технологии Blogger.