Ads Top

Блогер: чудову новину приніс Дещиця з Польщі



За словами блогера Дениса Андруса, від західного сусіда України надходять приємні новини, - про це новинному порталу replyua.net стало відомо з допису експерта в Фейсбук.

Так, блогер зауважує, що виконавець відомого хіта харківських футбольних фанів і за сумісництвом посол України в Польщі Андрій Дещиця приніс чудову новину з Варшави. Так, наш західний сусід вирішив не сваритись з нами через нові паспорти.

Блогер нагадує, що причина конфлікту полягала в тому, що поляки хотіли зобразити на нових зразках національного паспорту видатні пам’ятки Львова та Вільнюса. Спільні протести, заявлені Україною та Литвою, змусили поляків переглянути свою позицію.

Зокрема, очільник Управління Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі Маріуш Блашчак зауважив, що замість вільнюських «Воріт Зорі» на сторінках документа з’явиться напис з могили Марії Пілсудської, а замість львівського «Меморіалу орлят» - фігура Антосії Петрикевич.

Блогер зауважує: ще одному дипломатично-політичному конфлікту між Києвом і Варшавою вдалось запобігти, і це чудово. Дуже скоро нам разом з поляками доведеться творити нову Європу, і від нашої єдності сильно залежить кінцевий результат.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.