Ads Top

Блогер: маю дуже погану звістку для «запоребрика»



За словами блогер Андрія Мірошніченка, незважаючи на всі проблеми в нашій державі, він має для так званих «ватників» неприємну звістку, - про це інформує replyua.net з посиланням на допис, який оглядач розмістив на власній сторінці в соціальній мережі.

Так, блогер наголошує, що однією з найгірших для росіян новин є те, що українці звикли. Нас вже не шокує факт того, що росіяни – і «ватники», і «ліберали» - в основній своїй масі є ворогами. Для нас стало звичним те, що на Сході держави є фронт, який необхідно утримувати кожен день і кожну хвилину.

Крім того, ми звикли, що нам потрібно продуктивно працювати і жити повноцінним життям, насолоджуватись ним на всій території, вільній від окупантів. Жити в повну силу, подорожувати по Європі (відтепер без віз), допомагати фронту.

Ми звикли поринати у війну і виринати з неї. Ми в курсі, що велика війна може початись практично у будь-який момент, але ми втомились боятися її.

Так же повсякденно і холоднокровно вчорашні ветерани зачинять свої СТО, піцерії та видавництва і підуть знищувати ворога.

Жінки, діти, старі – кожен знайде своє місце. Нас уже не лякають ні вибухи автівок в центрі міста, ні артилерійські удари на фронті, ні «ядерний попіл», який періодично випливає у мареннях кремлівських пропагандистів.

Ми звикли до того, що поки існує РФ – поки триває війна. А ще ми знаємо, що цю звичку ми не пробачимо ніколи. І «ватникам» варто боятись, адже їх персональне пекло як результат такого звикання наближається з кожним днем, - наголошує блогер.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.