Ads Top

Казанський: навіть я такого не чекав від мешканців Донбасу



У своєму блозі відомий український журналіст Денис Казанський пише, що так званий «братський народ» зазнав вчора гострого душевного болю не лише через масштабний парад у Києві, участь у якому взяли військові та керівники Міністерств оборони країн-членів Північноатлантичного альянсу, а й святкові заходи, які організувала влада міст та селищ Донецької та Луганської областей.

Про це інформує replyua.net. Журналіст, зокрема, наголосив на тому, що напередодні кілька тисяч людей, тримаючи в руках символіку України, вийшли на вулиці.

«У Краматорську відбулася найбільш масова хода. Хочу зізнатися, що на те, що так багато людей стануть учасниками патріотичного параду, навіть я не сподівався. Тоді виникає питання: а що, власне, прихильники «ДНР» мають намір робити з цими усіма жителями Донбасу, які розмовляють російською мовою? Наскільки відомо, захопити Маріуполь і Краматорськ є одним із першочергових планів Захарченка», - пише журналіст.

При цьому адресував питання усім, хто заявляє про те, що Донбас є «тотально російським»: до яких дій вони мають намір вдаватися по відношенню до кількох десятків тисяч українців, які не бажають жити в «Л/ДНР»?

Комментариев нет:

Технологии Blogger.