Ads Top

Полювання на царя: як США готують Путіну термоядерний “удар в спину”



Нові санкції США проти Кремля мають небачений досі масштаб і націлені на російську еліту, - сообщает politeka.net

Відомий російський економіст, професор Вищої школи економіки в Москві Владислав Іноземцев вважає, що новий закон про санкції США проти РФ є безпрецедентним за масштабами.

Новий закон, зокрема, вимагає складання доповіді про вплив розширених санкцій на операції з державними борговими зобов’язаннями РФ, про пов’язані з Кремлем незаконні фінансові операції, а також доповіді про російських олігархів та їх тіньові операції.

Найбільш болючою для Кремля є стаття, яка наказує уряду США підготувати і представити Конгресу доповідь про російських олігархів і квазідержавні структури, а потім оновлювати цю інформацію.

Причому доповідь повинна бути завершений не пізніше ніж до 29 січня 2018 року, тобто в розпал кампанії з перевиборів Путіна на пост президента Російської Федерації.

“Мова йде про повноцінне розслідування фінансової діяльності російських політиків, чиновників і керівників держкомпаній – причому не тільки їх власної, а й здійснюваної на користь першої особи держави”, – зазначив він.

Таким чином США відкривають полювання за компроматом на всю російську еліту.

Нові санкції США проти Росії спрямовані на руйнування режиму президента Володимира Путіна. Про це в ефірі Politeka Online розповів військовий і політичний експерт Олексій Арестович

Комментариев нет:

Технологии Blogger.