Ads Top

Лукашенко виступив з несподіваною пропозицією щодо Донбасу



Лукашенко вирішив активно долучиться до вирішення ситуації на Донбасі.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував приєднатись до вирішення гуманітарної кризи, що спостерігається на окупованих територіях Донбасу, информує "Знай.ua".

Про це він повідомив під час спільної прес-конференції з українським главою Петром Порошенко. Лукашенко запропонував відправляти гуманітарну допомогу в Донецьку і Луганську області через українську територію. Гумконвоі відправлятимуть без посередників.

"Ми багато говорили про співпрацю в інтересах Донецької і Луганської областей. ... ми поставляємо гуманітарну допомогу в ці області. Ми хотіли б працювати там без посередників, і по найкоротшому шляху - через територію України. І просив Петра Олексійовича (Порошенка - ред.), якщо у нас співпадуть ці гуманітарні конвої, щоб ми це зробили разом ", - розповів про свої наміри білоруський президент.

Він додав, що його ініціативу підтримала Україна. Лукашенко сказав, що Білорусь готова допомагати людям, які потрапили в біду.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув з офіційним візитом в Україну. З'явився список тем, які він обговорить з українським колегою Петром Порошенком.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.