Ads Top

Портніков заявив, що розкрив карти Путіна



Президент Російської Федерації Володимир Путін шляхом окупації українських земель остаточно сплутав усі карти своєму оточенню та не дав загнати Україну в капкан. Про це розповів журналіст та політичний оглядач Віталій Портніков, передає replyua.net.

Він нагадав, що заступник президента РФ Владислав Сурков з самого початку не хотів анексувати Крим, однак виконував практичну частину «відділення» українського півострова. «Крим мав стати остаточною пасткою для української влади. Це мала стати самопроголошена держава, яку б підтримувала Російська Федерація. Це мав бути головний сигнал для України та Заходу. Після «внутрішнього перевороту» у 2013-2014 роках від України відділяється Крим. Далі мали б відділятися і інші області, які налаштовані на продовження взаємовідносин з Росією», - зазначив Портніков.

За його словами, така ситуація дала б змогу Кремлю приховати свій план та офіційно «не порушувати» міжнародне право. Також РФ могла б уникнути цілої маси антиросійських санкцій і при цьому створити надзвичайно потужний тиск на Україну. «Сурков мав свою думку, але все таки діяв в імперських інтересах російського диктатора. Саме Путін винен у всіх бідах України», - наголосив експерт.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.