Ads Top

ОБСЄ заявила про збільшення кількості обстрілів (ВІДЕО)




Спостерігачі повідомляють про 250 вибухів, які зафіксовано біля Дебальцевого, близько 100 - поблизу Авдіївки, Ясинуватої та донецького аеропорту.

Місія ОБСЄ зафіксувала збільшення обстрілів з 430 до 585 у Донецькій області 3 та 4 листопада відповідно. Про це йдеться у звіті місії станом на вечір 4 листопада, який оприлюднено на сайті ОБСЄ.

Спостерігачі повідомляють про 250 вибухів, які зафіксовано біля Дебальцевого, близько 100 - поблизу Авдіївки, Ясинуватої та донецького аеропорту.

Разом з тим на Луганщині СММ ОБСЄ фіксує зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема 13 та 36 вибухів за вказаний період.

За даними місії, усі вибухи було зафіксовано спостерігачами, коли ті перебували біля контрольованого бойовиками "ЛНР" н.п. Кадіївка.

За добу жоден український військовий не загинув і не був поранений

Бойовики завдали за минулу добу 47 ударів по українських позиціях у зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Терористи відкривали вогонь на Маріупольському, Донецькому та Луганському напрямках.

Найширша географія провокацій з боку російсько-окупаційних військ зберігається на Маріупольському напрямку. Важка зброя – артилерія і міномети – застосовувалася переважно у темну пору добу інтенсивніше та більше, ніж на інших напрямках.

За словами речника Міноборони з питань АТО Олександра Мотузяника, незважаючи на провокації та обстріли з боку ворога, українська армія утримує позиції на лінії зіткнення.

"Завдяки злагодженій роботі та бойовим навичкам, жоден військовослужбовець не загинув і не був поранений внаслідок бойових дій", – зазначив він, інформує Тиждень.ua.


Комментариев нет:

Технологии Blogger.