Ads Top

Героиня дня: Украинка спасала людей во время теракта в Ницце



"Міс Україна 1998" Олена Спіріна, яка нині володіє баром Try Burger у Ніцці, якій відкрила місяць тому стала свідком паніки підчас теракту. Розповідь про те, як Олена переховувала людей у своєму вона опублікувала у своєму фотоблозі.

Перед трагедією Спіріна разом з усім містом святкувала День взяття Бастилії, гуляла Англійською набережною, публікувала відео з вуличними музикантами та дивилась на феєрверк. Покинула місце Олена за кілька хвилин до трагедії.

"Я повернулася з того самого місця за 10 хвилин до початку пекла. Зняла красивий феєрверк. Думала поділитися. Поділилася. Цінуйте один одного. Любіть. Завтра може не бути", - пише Спіріна.

За повідомленням МЗС України серед постраждалих від теракту в Ніцці є українці. Наразі відомо, що загинув один українець, ще один отримав поранення

А далі Олена побачила, як біжить натовп людей. Спочатку, пише Спіріна, вдавалось, що це якесь продовження свята, тому вона почала все знімати на телефон. Аж поки до її закладу не повалили люди і не почали просити прихистку.

"Хто-небудь знає, що відбувається в Ніцці насправді? Одна версія - випадкова паніка. Друга - хтось почав давити людей на променаді і відкрив стрілянину. В окрузі купа поліції, люди кинулись до нас у бар, одні плачуть, інші просять не виганяти (а ми і не збираємося), треті ржуть (напевно, в істериці)", - так описує жінка перші хвилини після трагедії, коли ніхто доладно не знав, що відбувається.

А як мозок працює. Насамперед відтягнути чоловіка від Вікна і додзвонитися дітям. Більше нічого не треба. А потім отпаивать вином і лимонадом гостей з істериками. І без істерик теж. І до останнього вірити, що розмови про теракт - просто істерична балаканина. А все виявилося правдою.

Подписывайтесь на обновления наших страниц в соцсетях: Facebook / Twitter / Google+ / VKontakte

Комментариев нет:

Технологии Blogger.